Hakeminen

Enemmän kuin luulet.

Hakeminen

Meille kannattaa hakea!

 

Hakeminen tehdään Opintopolussa

 

  • Hakuaika on päättynyt
  • Saat tiedon yhteishaun tuloksista aikaisintaan 13.6.2019. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi hakemuksella, saat tulokset myös sähköpostiisi.
  • Ota vastaan opiskelupaikkasi heti tiedon saatuasi.
  • Lisätietoja täältä.
  • Ainevalinnat tehdään peruskouluopojen ohjeiden mukaan wilmaan.
  • Ulkopaikkakuntalaiset täyttävät tämän kortin. Sen voi täyttää ja lähettää siihen lukioon, johon on hakenut ensisijaisesti. Kortin voi lähettää 1.4. mennessä aikaisemmasta tiedosta poiketen.
     

Hakeminen TAITE-ryhmään

Taite-ryhmä

= TAITEEN TEKIJÄT. Siinä yhdistyvät sanat taide ja teatteri. TAITE-ryhmälle tarjotaan musiikin, kuvataiteen ja teatterin opetusta. Kurssitarjontaa on runsaasti, ja lisäksi tarjolla on teema- ja tiimiopetusta, mikä tarkoittaa oppiaineiden yhteiskursseja ja yhteistyötä lappeenrantalaisten kulttuuritoimijoiden kanssa. Tärkeä osa Lyseon TAITE -ryhmän opintoja ovat erilaiset projektit ja esiintymiset, joissa jokainen nuori saa tuoda esille omaa erityisosaamistaan.

Taite-ryhmästä kiinnostuneet merkitsevät ainevalintakorttiin rastin kohtaan TAITE-RYHMÄ ja täyttävät hakemuksen, joka lähetetään Lappeenrannan Lyseon lukiolle 1.4. 2019 mennessä.

TAITE-ryhmään voi tulla valituksi vain Lyseon lukioon valittu opiskelija.

Jos ryhmään on enemmän hakijoita kuin paikkoja, opiskelijat valitaan ryhmään hakemuksen ja harrastuneisuuden perusteella. Tieto ryhmään pääsystä julkaistaan kesällä yhteishaun tulosten yhteydessä koulun kotisivuilla.

Kannattaa hakea! 

Hakemus.pdf (tulosta, täytä ja lähetä) tai

Hakemus (nettilomake)

 

Starttipaketti

 

Aine- ja kurssivalinnat

Lukion ainevalintakorttiin kirjaamiesi tietojen perusteella lukiossa suunnitellaan kurssitarjontaa ja tehdään työjärjestyksiin ehdotuksia valinnoiksi. Ensimmäisen lukuvuoden kurssivalinnat tehdään koulun antamien ohjeiden mukaan 1. jaksossa opinto-ohjauksen oppitunneilla. 

 

Apuja ja neuvoja saat myös meiltä:

Marjo Haapavuo
Lyseo
puh. 040 664 7930
s-posti: etunimi.sukunimi@lappee.fi

Satu Komi
Lyseo ja ISK
puh. 040 8446024
s-posti: satu.komi@itasuomenkoulu.fi

Helena Mielikäinen
Lyseo ja IB
puh. 040 729 1139
s-posti: etunimi.sukunimi@lappee.fi