Enkkupolku edistyneille

Tieto lisää iloa.

Enkkupolku edistyneille

 

Tarjoamme tavoitteellisille, englannissa edistyneille opiskelijoille englannin kursseja vaativammalla tasolla. Siinä suoritetaan sama määrä kursseja kuin englannin opinnoissa yleensä. Tarjolla on kaikille yhteiset englannin pakolliset ja syventävät kurssit hieman vaativammalla tasolla. Soveltavia kursseja voi valita kiinnostuksen mukaan englannin kurssitarjonnasta. Näistä opinnoista voi vaihtaa muuhun englannin ryhmään missä opintojen vaiheessa tahansa.

Oppimateriaalina käytetään nettiaineistoa, videoluentoja ja kirjallisuutta. Oppikirjoja ei käytetä. Kursseilla korostuu oma pitkäjänteinen työ opettajan ohjauksessa. Materiaaleja työstetään sekä itsenäisen kirjoittamisen että ryhmä- ja parityön muodossa. Kurssien arviointi perustuu valtakunnallisen opetussuunnitelman kriteereihin.

Ilmoita kiinnostuksesi näitä opintoja kohtaan lukion ainevalintakortissa. Enkkupolun opiskelijoita on kaikissa toisen vuoden ohjausryhmissä, koska näitä opintoja on valittu runsaasti. Lukuvuonna 2019-2020 kaikki enkku*-opinnot valinneet uudet ykköset koottiin yhteen ohjausryhmään.

 

Lyseon lukiossa on hyvä ja toimiva ilmapiiri ja opiskelijat ovat usein hyvinkin motivoituneita opiskelemaan.
- opiskelijapalaute 2019